Din bedemand i Maribo

Brunsborgs Bedemandsforretning er en erfaren bedemand i Maribo, som du kan få fat på 24 timer i døgnet. Vi tilbyder vores hjælp, når du har mistet en nær ven eller et nærtbeslægtet familiemedlem.

Lokation ikon
  • Østergade 38
  • 4930 Maribo
Adresse ikon

Er du ikke fra Maribo? Vi har også afdelinger i Sakskøbing, Nr. Alslev, Nykøbing Falster, Nakskov, Stege, Vordingborg, Holeby og Rødby

Brunsborgs Bedemandsforretning

Som certificeret bedemand kan vi garantere en forstående og respektfuld bedemand. Når du står midt i sorgen, og alt er uoverskueligt, kan du med fordel give os et kald.

Alle de praktiske beslutninger kan virke fuldstændig uoverskuelige i den svære tid – her kan vi hjælpe dig med alt lige fra anmeldelse af dødsfald til rustvognskørsel og assistance ved mindehøjtideligheden.

Lad os stå for det praktiske

Du kan trygt overlade alt det praktiske i vores hænder, hvor vi vil håndtere alle facetter af begravelsen eller bisættelsen. Vi står altså til rådighed for dig, hvor vi altid sørger for at føre en samtale med en behagelig tone, da vi er bevidste om, at du står i en sorgfuld situation.

Som bedemand er vores kerneværdier respekt og nærvær. Du vil altid opleve en bedemand hos os, der efterlever disse værdier. Derudover tilbyder vi faste priser på begravelse og bisættelse, hvilket garanterer dig en pris, du kan regne med.

Vi vægter de pårørendes og afdødes ønsker højt, og derfor får du altid en personlig bedemand i forbindelse med dødsfald.

Kontakt os døgnet rundt

Har du brug for os, så kan du altid komme i kontakt med os. Ring på vores døgntelefon på tlf. 29 29 43 26. Alternativt kan du også kontakte os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller lignende.

En smuk bisættelse koster hos os 13.500,- kr. alt inkl.

© 2024 Copyright - Brunsborg Bedemandsforretning | CVR: 41432179 Sitemap