Din bedemand i Stege

Søger du en bedemand i Stege, kan du trygt kontakte os hos Brunsborgs Bedemandsforretning. Vi tilbyder en personlig behandling af pårørende, som har mistet en, der stod dem kært.

Lokation ikon
  • Storegade 21
  • 4780 Stege
Adresse ikon

Vi har ligeledes afdelinger i Nakskov, Maribo, Nykøbing Falster, Nr. AlslevSakskøbing, Vordingborg, Holeby og Rødby.

Brunsborgs Bedemandsforretning

Her står vi naturligvis klar med vejledning, hvor vi trækker på vores mange års erfaring – hvis du f.eks. ønsker vores råd til, hvordan du kan håndtere dit tab. Som oftest er man som pårørende chokeret, ramt af stor sorg eller begge dele, når man kontakter bedemanden.

Derfor vil du altid blive mødt af en behagelig, respektfuld og nærværende bedemand, når du henvender dig til os.

Vi hjælper dig med at arrangere en smuk begravelse eller bisættelse

Uanset om afdøde ønskede en bisættelse eller en begravelse, har vi mulighed for at skabe et roligt rum for de pårørende, hvor de kan tage afsked med den afdøde.

Her rådgiver vi dig om dine muligheder og sørger for at få ordnet alt det praktiske, som ellers er en uoverskuelig og meget svær proces at gøre på egen hånd. Vi tilbyder dig en fast pris på højtideligheden – begravelse eller bisættelse – fordi vi gerne vil tilbyde de pårørende et økonomisk overskueligt samarbejde.

Vi kan blandt andet hjælpe med afhentning og iklædning af afdøde, fastsættelse af højtideligheden med præsten og afhentning af dødsattest.

Kontakt os døgnet rundt

Har du brug for en bedemand, kan du kontakte os på vores døgntelefon 29 29 43 26. Her vil du møde en behagelig bedemand, der er klar til at føre en samtale, der kan være meget svær. Ønsker du en samtale i hjemmet, kører vi gerne ud til dig. Kontakt os på ovenstående tlf.nr. eller via vores kontaktformular her på siden.

En smuk bisættelse koster hos os 13.500,- kr. alt inkl.

© 2024 Copyright - Brunsborg Bedemandsforretning | CVR: 41432179 Sitemap