Begravelse

Læs alt om, hvordan Brunsborgs Bedemandsforretning kan hjælpe dig i den svære tid. 

Brunsborgs Bedemandsforretning: En trofast hjælp i den svære tid

Når man mister en af sine kære, er det ikke usædvanligt at føle sig magtesløs og overvældet af sorgens grumme ansigt. Desværre følger der en række praktiske opgaver med et dødsfald, som de færreste har overskud til i den svære tid. Hos Brunsborgs Bedemandsforretning tilbyder vi at varetage disse opgaver. Vi er professionelle og gør en stor dyd ud af at skabe trygge rammer for dig, så du har plads til at bearbejde sorgen.

Den sidste rejse: Skab en personlig begravelse

Ethvert liv bærer på uvurderlige minder – og derfor er det vigtigt at mindes, når det går tabt. Vi bærer vores kære indeni hele livet, men en begravelse kan være med til at sætte det afsluttende punktum for menneskets mange bedrifter. Hos Brunsborgs Bedemandsforretning gør vi os umage i at skabe løsninger, der både er personlige og mindeværdige. I os finder du en sikker støtte i den svære tid. Vi hjælper gerne med at planlægge begravelsesceremonien – og alt hvad denne indebærer. Sammen med dig skaber vi de bedste forudsætninger for den afdødes sidste rejse.

En sikker samarbejdspartner i planlægningsprocessen

I planlægningen af begravelser har vi altid dig og de øvrige pårørende i tankerne. Derfor træffer vi ingen beslutninger uden at have haft jer inde over. Det er vigtigt for os, at I er fuldt tilfredse med den sidste afsked – hvad end der er tale om en bisættelse eller en begravelse. Som bedemandsforretning opererer vi på Sydsjælland og Lolland Falster. Vi har ni afdelinger – heriblandt i Maribo, Nykøbing Falster og Vordingborg. Hvis du vælger os som din samarbejdspartner i denne svære tid, er du således garanteret en erfaren bedemand med hjertet på det rette sted. Vi kender det lokale liv og har fødderne solidt plantet i jorden.

Kistepynt: Vi hjælper med at finde en smuk bårebuket

Ved begravelsen er der mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Dette varetager vi som jeres bedemand. Vi sørger blandt andet for, at udførelsen af bisættelsen foregår som planlagt. Vi har gode leverandører af smukke hvide danskproducerede kister og arrangerer ligeledes kistepynt efter jeres personlige præferencer. Vores samarbejdspartnere er lokale, så du har fysisk mulighed for at vælge bårebuket og andet kistepynt. Som erfaren bedemandsforretning har vi dine ønsker for øje – hvert skridt på vejen.

© 2024 Copyright - Brunsborg Bedemandsforretning | CVR: 41432179 Sitemap