Din bedemand i Vordingborg

Tabet af en god ven eller nær slægtning er som oftest efterfulgt af en sorgperiode, hvor der ikke er meget overskud til hverken planlægning eller stillingstagen.

Hvis du mister en af dine nærmeste, står Brunsborgs Bedemandsforretning i Vordingborg altid klar til at hjælpe dig igennem den første svære periode og til at skabe overblik over planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Lokation ikon
  • Valdemarsgade 1
  • 4760 Vordingborg
Adresse ikon

Er du ikke fra Vordingborg? Vi har også afdelinger i Sakskøbing, Nr. Alslev, Nykøbing F., Maribo, Nakskov, Stege, Holeby eller Rødby

Brunsborg Bedemandsforretning i Vordingborg

Hos Brunsborg Bedemandsforretning i Vordingborg hjælper vi dig med at holde overblikket gennem en svær tid. Der er mange ting, der skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse, hvorfor det kan være en stor hjælp med en tovholder i form af en bedemand, der ved, hvad en smuk begravelse indeholder. Det er vigtigt med et ordentligt farvel, der lever op til den afdødes ønsker, og disse kan vi hos Brunsborg Bedemandsforretning hjælpe dig med at indfri.

 

Som en af de få bedemandsforretninger tilbyder vi hos Brunsborg Bedemandsforretning en fast pris på begravelsen eller bisættelsen og garanterer derfor ingen besværlige overraskelser i forbindelse med planlægningen.

Kontakt os i dag

Har du behov for at tale med en bedemand i Vordingborg eller omegn, står vi hos Brunsborg Bedemandsforretning altid til rådighed. På vores nye kontor i Vordingborg varetager vi opgaver fra hele kommunen. Kontakt os og få svar på dine spørgsmål, eller få rådgivning i hvordan du bedst håndterer sorgen.

 

Tøv ikke med at kontakte os, men lad os i stedet være en udstrakt hjælpende hånd i en svær stund. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29 29 43 26, eller du kan sende os en mail til cbj@bedemandbrunsborg.dk, så kontakter vi dig snarest

En smuk bisættelse koster hos os 13.500,- kr. alt inkl.

© 2024 Copyright - Brunsborg Bedemandsforretning | CVR: 41432179 Sitemap