Begravelseshjælp

Overskuelig hjælp i forbindelse med begravelse

Brunsborgs Bedemandsforretning

Hos Brunsborgs Bedemandsforretning tilbyder vi hjælp med de praktiske foranstaltninger i forbindelse med begravelse. Det gælder kontakten til kirken, bestilling af kiste, assistance ved højtideligheden mm. Med en medmenneskelig, personlig og respektfuld tilgang tilbyder vi trygge og overskuelige rammer i den svære tid. Vi går langt for, at begravelsen bliver et rart minde. Samtidig giver vi dig plads til at bearbejde sorgen i fællesskab med dine nærmeste. 

Begravelseshjælp og tilskud - vi giver dig et overblik

Vi hjælper dig med at søge om begravelseshjælp. Tilskuddet afhænger af en række økonomiske forhold, herunder afdødes og evt. ægtefælles formue. Derudover kan der være andre former for udbetalinger såsom livs- og ulykkesforsikringer og begravelseshjælp fra fagforeninger. Medlemskab af Sygesikringen Danmark giver desuden begravelseshjælp. Vi giver dig et overblik over alle mulighederne, så du ikke skal bruge energi på det. Det hele foregår i det tempo, du ønsker, og vi ønsker ikke at forcere processen. 

Hjemmebesøg på hele Lolland Falster og Møn

Vi tilbyder hjemmebesøg i forbindelse med begravelse på hele Lolland Falster, herunder Nakskov, Sakskøbing, Stege, Stubbekøbing, Nysted, Rødby, Maribo, Nr. Alslev og Nykøbing F. Ring til os i dag på 29 29 43 26

© 2023 Copyright - Brunsborg Bedemandsforretning | CVR: 75022654 Sitemap